Beställ din egen docka

Beställ en helt unik, personlig handgjord present till nära och kära eller till dig själv. Föreviga en älskad hund eller katt i form av en docka, använd Goodo-dockor© av dig själv, ditt djur eller dina nära och kära för att fokusera och förstärka kärleksfull och helande energi, eller ge barnbarnen unika dockor till dockskåpet som ser ut som de själva. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

För att beställa och få en offert på just din speciella docka eller dockor: maila din förfrågan, en kortare beskrivning av personen, personerna eller djuret och några bilder av dem till terapeutiskaskattkistan@dohnfors.com.

Pris: Varje Goodo-docka© görs mycket omsorgsfullt för hand. Då varje docka är helt unik och görs efter en viss förlaga, är prissättningen individuell och beror på detaljrikedom och tidsåtgång. Se exempelbilder längre ner.

När du beställer: ju fler och bättre bilder du kan skicka på dig själv, din släkting, vän, eller djurvän och ju mer ingående du beskriver deras egenskaper, desto mer lik originalet blir dockan.

Tillverknings- och leveranstid: ca 4 veckor per docka. OBS! Om du planerar att ge bort dockor i present till en viss bemärkelsedag, beställ i god tid!

Frakt: Gratis frakt vid beställning över 1000:- . Vid övriga beställningar, enhetsfrakt 39:-, spårbart med Postnord.