Vi önskar tacka alla våra läsare för detta år och vill härmed passa på att önska er alla en riktigt ”God Jul och ett Gott Nytt År!

Till alla som upplever ensamhet runt julen vill vi sträcka ut en hand och ge hopp om att även i ensamhet finns en tillhörighet och en närvaro från universum. Vi sänder speciella tankar till alla hemlösa och önskar att julen och det nya året ska ge alla människor tak över huvudet. Julen har en förmåga att väcka starka känslor hos oss alla, positiva eller negativa. Julen lämnar nästan ingen oberörd. Att finna nära och kära att dela högtiden med är den finaste av julklappar, men även om vi inte har den möjligheten, så finns förhoppningen av att blicka framåt mot det nya året.

Ett annalkande år  kan mötas med förväntan eller oro. Ett nytt år kan ge oss en chans för ett nytt avstamp, några väljer att sätta en magisk gräns vi nya årets början, att från och med det ska det bli så här och så här. Detta kan vara en god start på något vi länge velat ta tag i, men det kan också väcka kravfyllda känslor.

Så vår önskan är att se varje ny dag som en nystart, och även om vi redan i januari ”bryter” våra nyårslöften, så ger vi inte upp utan ser att det inte behövs ett magiskt klockslag vid midnatt som ger oss vår enda möjlighet till förändring. Vi är inte som Askungen som förvandlades vid midnatt. Vi har alltid tid för att välja och välja om.

Så vi hoppas och tror att nästa år kommer att vara ett bättre år. Vi önskar också att världen blir en lite lugnare plats att leva på. Vi hoppas att de som kommit till vårt land i hopp om en nystart får stanna här och se det bli verklighet. Vi hoppas att människor världen över väljer att se vad som länkar oss samman istället för vad som skiljer oss åt.

Inget händer över en natt, inte ens vid det magiska tolvslaget. Men vi kan alla arbeta varje dag för att nå detta mål. Det är vår önskan för varje dag framåt.

Allt gott från Annmari och Hannah!

Kontakt. Facebook.

Välkomna tillbaka till bloggen 8 januari 2018. Under vårvintern kommer vår första bok att publiceras.

Publicerad av Hannah Dohnfors, 2017-12-17 16:52